ღ En väg ingen gått förut.

Jag hatar kärleken. Rent ut sagt hatar den. Även om den kan va så otroligt underbar ibland så finns det fan inget sämre.

"I can't stand you. Must everything you do make me wanna smile?

You upset me then you kiss my lips and all of a sudden I forget that I was upset,

Can't remember what you did. I hate it.

You know exactly what to do so that I can't stay mad at you for too long, that's wrong. I hate it.

I hate how much I love you, I can't stand how much I need you but I just can't let you go and I hate that I love you so..

It's not fair how you take advantage of the fact that I love you beyond the reason why

and it just ain't right.

One of these days maybe your magic won't affect me and your kiss won't make me weak but no one in this world knows me the way you know me so you'll probably always have a spell on me..

That's how much I love you.

That's how much I need you."


Den låten går på repeat just nu. Fan va man alltid ska deppa ihop. Hatar deeeeeet.

Nu ska jag iaf snart till Amanda, så ska vi ner och sola sen blir det sova hos tanten så jag tar mig upp till skolan imon. Min katt ligger och snarkar, för er som vill veta. Hihi, jag ska färga mitt hår imon med, nu får vi se hur det blir. Hoppas det blir bättre nu när jag gör det hos frisör - och tungan blir gjord imon med! Fan va massa fint det kommer bli imon! Bara att jag och Lienis inte kommer kunna prata ordentligt i skolan på Onsdag. Men det är det värt ;) Nu ska jag dra. Ha en bra fortsatt dag. PUSS


Dagens låt:

Rihanna ft. Ne-Yo - I hate that I love you


ღ Try sleeping with a broken heart.

Inte sovit så mycket inatt. Vaknat varje timme av alla tårar. Usch, att det måste komma nu, på allt det andra. Jag kommer ju gå under.. Men va va det jag sa, inget depp i bloggen. Så ska se vilka ljusa stunder jag kan berätta om nu.
Hmm, hemma från skolan idag. Meningen va att jag skulle dit men när jag vaknade så kunde jag knappt öppna ögonen, så drog täcket över huvudet och somnade om. Vaknade rätt nyligen, och frågan är vad man ska göra.
Duscha och sen hoppas jag på att åka till stan, till en jag inte träffat på ett bra tag - kommer bli trevligt som fan.
Det är bara måndag idag. Fan. Jag längtar till Lördag. Lördag = Spelning och suping med Thealea. Fuckin' awesome!
Va ute och gick med Andreas och Daniel igår. Haha, Andreas stod och snyftade framför solnedgången - "Jag har aldrig sett något vackrare *snörvel* man smällter ju". Kunde inte sluta skratta, så söt så ^^ Lägger fan in en bild på solnedgången. Dock ingen bra bild då jag tagit den med mobilen. Men vafan, nöj er med det lilla! HALLÅ?! :D
Nu ska jag nog ner och ta mig något att äta. Ha det fint! PÖSS


/- Ehm, ja som sagt. Såg mycket, mycket bättre ut i verkligheten!


Dagens låt:
Gyptian - Nah let go



ღ yooooooooooooooh!

Hej och hallå! Godmorgon allihopa! Hur mår ni idag, bakfulla och jävliga gissar jag på att hälten är? heheheh. Jag mår skit bra, även fast jag drack igår. Och guuuud va gott det va med öl efter att ha varit bort ifrån alkohol i två månader. Va det bästa jag gjort på länge.
Iaf, Micke, Totto, Fia och Oskar kom och hämtade mig. Dom skulle göra lite ärenden sen stack vi till Bankeryd och hem till Totto. Älskar hans hund så otroligt mycket. Har en bild men den är väldigt suddig så vet inte ifall det är värt att lägga in bilden B) Fast det är det...... Så den kommer.
Sen stack jag och Oskar in till stan en sväng, sen stack jag hem vid 12 tiden.
Nu ligger jag här, ska snart ut och röka känner jag. så, hoppas alla kommer ha en bra söndag.
För det ska fanimej jag ha... PEACE!



Dagens låt:
Burnin up - Russian ft. Chan Dizzy & Machel Montano



ღ Jag lever, faktiskt.

Ja, jag lever faktiskt. Men fy satan, har varit ett rent helvete och mitt liv har tagit en riktig jävla vändning. Helt sjukt.
Vill inte berätta om något som hänt, vill bara att det aldrig skulle hänt, men det är iaf anledningen till varför jag inte skrivit ett piss i bloggen på typ hmmmm... en månad? Vet ju inte va jag ska skriva om. Kan inte skriva om hur dåligt jag mår, vill inte skriva om det - jag ska ha en glad blogg! Men vill blogga, så får se bortom allt det gråa och ta fram alla fina stunder. Så vi ska se hur det kommer gå i bloggen efter idag, och hur det kommer gå att se dom ljusa stunderna...
Aja, något ljust idag är väl att jag ska dricka öl. HAHA, fan va ljust ;) Nej men seriöst, har inte druckit på typ två månader så det ska bli riktigt fint att ta en iskall öl i Kamphs soffa! :P
Så, det va det ljusa som jag ser för idag. Sen återstår det ju att se hur roligt det blir när man kommer till lilla festen med. Men det kommer nog bli rätt bra. Behöver träffa nytt folk och tänka på annat :)
Nu ska jag vila lite, sen hoppa in i duschen och mysa lite med mig själv. Ooooops (a) haha, nej men ha en bra Lördag, så kanske, KANSKE jag skriver sen innan jag åker någonstans... Skulle ni vilja va, efter mitt långa uppehåll? ;) Jag vet
Kan bjuda på lite bilder, bara för att jag är så snäll... och så ser inlägget mycket bättre ut B)
Ehm, detta va ända bilden jag hittade som är ny. Jag som alltid tar kort i vanliga fall, usch för livet.
Bjuder på en länk med för att jag är så elak och bara lägger in en bild, som dessutom är på mig själv :o
Sjukt underbar låt <
TACK FÖR MIG! *BOCKAR OCH NIGER*

RSS 2.0