ღ Just a minute.

Inte varit så aktiv just nu.
Min pojk kom nyss upp med en macka till mig. Så nu Sitter Albin och Nicklas och vräcker i sig mat.
Igår va det underbart, med Albin, Nicklas och Simon <3 Va inte så fint väder, regnade som fan.
Jag och Nicklas ville ha cigg så vi gick till vip, va typ översvämning. HAHA! Vattnet gick över fötterna, det va iiiiinte så nice.
Nu blir det äta sen ut och ta en cigg på det. Underbart väder ute. Det va på tiden.
Kan ju säga att jag ser FÖRJÄVLIG ut i mitt hår, fick ettryck igår så jag klippte av mitt hår mitt i natten. Den idén va ju inte alls så bra. Så ja, mitt hår, kan ju säga att jag ska köpa en mössa att gå med.
Nu ska jag äta, sen så ska jag ha en underbar dag med Nicklas och Albin.

Puss på er, Nicklas har urinvägs infektion! RUMPAAAAAAAA!

ღ En äkta pojk- och flickvän dag.

Vaknade i armarna på min underbara, vi gick upp och duschade - underbart!. Direkt efter det stack vi in till stan, vi gick och åt på Jenses's bofhaus, det va nog det bästa jag gjort i mitt liv - munexplotion. Medium oxfile med bakpotatis och bea sås. Mmmmm! Efter det åkte vi upp till stan och unnade oss lite, köpte parfymer och doftljus ^^ Sem bar det av hem igen och massa mys till tända ljus <3 Älskar verkligen min Nicklas.


ღ Falling apart.

Usch, vaknade vid halv 10 efter 2 timmars sömn. Den suger stenhårt. Så nu snart blir det gå tillbaka till min underbara säng och stänga ögonen för resten av dagen. Orkar ingenting just nu -.- Äta lite innan man lägger sig kanske, det låter som en bra idé. Inte nana på tom mage.
Blä, vet inte va jag ska skriva längre. Finns inget att skriva om, inga positiva saker iaf. Så, ni får näja er.

Bye bye.

RSS 2.0