ღ L-O-V-E.

Kollade på Sommaren med Göran igår innan vi somnade. HAHA, typ sjukt klockrem film, så djävulskt rolig.
Lyckades dock försova mig idag vilket inte är allt för populärt -.- Får ta igen det imon. Nu ligger jag ensam i Nicklas stuga, väntar på att han ska komma hem så han kan krypa in under täcket med mig! Saknar honom redan :| Haha.
Imon är det sista dagen i skolan innan lovet, det är ju hipp! Helt awesome. Fyller år på Lördag med, då blire först fira min födelsedag/påsk hos faste Susanne, sen drar jag in till stan för att äta lite fint med min underbara pojkvän ;> Sen fest. Wunderful. Och lovet ska bli bra! Det ska jag se till at det blir B)
Nu ska jag spela The Sims 3! Så kung!

Ha det bra!



/- You make me happy, boy.

ღ For all the love i find in you.

Vaknade vid typ nio imorse, gjorde mig iordning och fick skjuts till skolan av mamma. Chill, i skolan kollade vi på uppdrag granskning - handlade om de flickorna som blev våldtagna och pojken hyllades. Jag flippade sönder rent ut sagt! Fyfan vilka idioter det finns i världen asså. Stackars flickor.... Efter skolan gick jag och Kim till tåget och drog oss in till stan, det va mig allt en trevlig tågtur :p Haha, träffade iallafall min pärla i stan, åkte hem till honom och kollade film. Mös massa och jag missade bussfittan. Så nu sitter jag här, med Nicklas och Törna. Trevligt trevligt. Blir väl nana snart, trött satan. Sen åka tidigt imon för att komma till skolan -.- Uscha...

Hoppas alla haft en trevlig dag, sol och värme! mer underbart kan det ju inte bli just nu, slippa snön.

Ha det göööööööööött.

ღ Påskägg.

Vaknade av att Nicklas ringde, blev prata med honom och ta en cigg innan jag gick in och hälsade på min underbara mormor :D Fick ett påskägg och lite pengar. Så idag blir det beställa mobilen. Dock har jag sån jävla beslutsångest, vet inte vilken färg jag ska ta. Så hjälp mig!



ROSA ELLER SVART?!

ღ Är det säkert att du älskar mig.

Nu sitter jag här och kollar tv med min lillebror, nyss duschat för andra gången idag.
Meningen va ju att vi skulle åka in till stan idag med efter halva vägen så vände vi för att vi inte skulle hinna till a6 och det va dit jag ville ;> Så blir stan imon istället efter mormor vart här. När vi kom hem igen så gick jag och tvättade av mitt smink och drog mig ner till morbror för att sola, och ja, en halvtimme gav resultat. Va underbart gött! Blir dra dit igen på onsdag så jag blir brunare, livet (y) Ska även försöka få mamma att köpa en vårjacka till mig imon och inte bara foundation. Men men, nu ska jag typ kika tv. Så, ni får ha det bra.
:*



ღ Painful.

Somnade vid typ tio igår och vaknade av att mamma väckte mig klockan halv tio, underbart att sova.
Nu gör jag ingenting, lät nyss spåkulan på fb göra sitt jobb och FYFAN, det är fan läskigt att den alltid, ALLTID ska ha en poäng i vad den skriver B) höhö, sjukt. Jag ska snart dra in till stan med mamma och pappa, köpa smink. Mina småbröder har drabbats av ögoninflammation.... Hmmm, hoppas inte jag blir smittad nu, ska hålla mig på låååångt avstånd från dom. Min mormor kommer imon med (a) Då blir det fira lite födelsedag, för tidigt men det gillar jag.
Nu ska jag duscha! Ha det bra.




/- Saknar dig varje minut, varje sekund.

ღ The return.

Igår vaknade jag och va så jävla utmattad, så jag stängde av larmet och somnade om. Inte vart i skolan på hela veckan, fan va dålig jag är. Men jaja, senare kom Simon och Thea till mig och vi snackade lite. Dom gick hem till Thea efter ett tag och jag stannade hemma för att fixa lite. Sen bröt helvetet löst så jag sprang till Thea och vi drog oss in till spelningen i stan (: Det va AWESOME! Va rätt packad redan när vi kom dit och allt va underbart. Jag och Thea dansade som blådårar och bara slängde bort folk i publiken! Haha, det resulterade dock till en stukad fot och blåmärken över hela kroppen, men det va det värt! Efter spelningen så stack vitil donken oc Simon va så snäl så han bjöd mig på hamburgare B) Sen blev jag utslängd för att jag kastade en pappersboll på Pip -.-' Fett illa! Då stack jag och Tony till sibylla för att träffa Pato och Sofie. Vi stannade där ett tag sen bestämde vi oss för att gå til Twin City, så där satt vi ett tag sen gick vi vidare och försökte komma in på krogar B) Det gick ju som det gick... Sen träffade vi alla och hoppade på bussen. På bussen hade vi allsång och hade sjukt roligt :D Sen kom vi hem till Thea och la oss och sov. Kan fortfarande inte stå på min fot, et är förjävligt. Nu ska jag hem snart och reda ut allt. Och äta. Så, ni får ha det bra!

ღ Bong bang baaaaaaaaang

Missa min bussjävel igår så fick stanna kvar i norrahammar. och ja, kan ju säga att jag gärna hade velat hunnit med den bussen men men. Allt blev som det blev. Vaknade iallafall upp i Nicklas säng, vi prata lite sen stack vi in till stan och mötte Aaaaalbin. Det va trevligt. Nu kom vi nyss hem igen typ, Nicklas och Mariette har stuckit till råslätt så jag tänkte städa upp lite här på min mans rum. Haha. B) Blir kolla den senaste Wallander när han kommer tillbaka med, och mysa massa innan jag ska dra mig hemåt och träffa Johanna :D

Ha det bra <3

ღ It's called true love.



/- Jag är med dig varje morgon när du vaknar upp, jag står vid din sida och jag tänker aldrig någonsin ge upp.
Så länge mitt hjärta slår vill jag leva för dig.


ღ Soulmate.

Nu har jag placerat mig framför datorn med en tallrik underbar pastasallad. Idag har inget hänt än så länge, jo jag har sovit. Och det har varit underbart! Hade dock världens mardröm så jag vaknade upp av att jag skrek. Första gången det hände mig och det va jävligt skrämmande. Har även sminkat mig lite, kanon!
Nu blir det äta upp, slappa här och sen gå ner till tåget. Ska träffa min pärla <3 Kan inte bli bättre.

Dagens låt: Jason Derulo – In My Head

ღ You're on my heart just like a tatto.

Idag vaknade jag vid åtta, orkade inte gå upp så stängde av larmet och somnade om ^^
Vaknade sen vid typ halv elva någongång, gick direkt till duschen och tog mig en riktigt lång och skön dusch! Sen blev det ut och fixa sig, åt lite mat och började vandra ner mot stationen.
Blev ta ut lite pengar så att jag skulle överleva sen tog jag tåget in till stan. Där mötte Nicklas mig på stationen och vi stack direkt till bussen mot norrahammar.
Kollade lite film och mös massa hemma hos honom sen stack vi inte itll stan igen och käkade pizza,. Sjukt efterlängtat med pizza så den satt verkligen inte fel! Nu sitter jag hemma, ska typ upp och öla med mamma xD Sen äta lite och sticka ut på den dagliga kvälls-promenixen med Thea. Underbart :) Blir sova tidigt idag med för fyfan, nu måste jag ta tag i skolan så imon, då ska jag gå! :D

Nu ska jag upp, mamma skriker ^^

Ha det bra!

ღ It's you and me.

Kom nyss hem.
Åkte från Nicklas vid tjugo i sex och mötte upp mina föräldrar och mina småbröder i stan :) Vi stack till sibylla och åt lite sen stack vi vidare till hemmakväll och köpte lite godis och hyrde filmer! Underbart.
SÅ nu snart ska jag ut och gå med Thea sen ska jag ha en liten filmkväll med min underbara lillebror <3
Imorgon är det skolan som gäller. Börjar klockan tio med svenska och har sen svenska igen vid kvart över ett - slutar halv tre. Ska dra mig lite tidigare från skolan så jag hinner med tjugo i tre tåget till stan. Där blir det möta upp min underbar pojkvän och gå till något trevligt fick för en kaffe och kanske en liten kaka (a) Haha, underbart ju. Jag fyller även år om mindre än två veckor. Om ni vill göra mig glad så köp en mobil till mig :)





/. Om jag vill ha? JA TACK!
'Samsung Jet S8000 urban violet'

ღ Try sleeping with a broken heart.

Vaknade nyss, ensam :( Nicklas stack till råslätt innan. Snart kommer väl Mariette upp och hämtar mig så vi kan åka och hämta lilla pojken som sen ska tatuera sig. Naaaaajz. Ska även ta och unna mig en pizza i stan, känner att det kan jag allt göra! Inte käka pizza på så sjukt jävla länge. Sen får vi väl se ifall jag stämmer träff med någon.
Aja, imon är det skola. wunderful....... Hade hellre vart tillsammans med min plutt. Men skolan mååste skötas. Jag fyller även år om 12 dagar vilket är kanon. Då blir det beställa biljetter till west cost riot!

Nu ska jag ta på mig och fixa mig lite så vi kan åka.
Ha det bra folk.

ღ When I see your smile, tears roll down my face.

Gårdagen var mysig, fan min pojkvän är verkligen den bästa!

Nu sitter jag här med datorn i knät medan Jacco och Nicklas står och snackar massa skit (: Haha, det är chill. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, blir iallafall duscha senare och sen ta en långpromenad med lilla Frasse! Vill även se Stan Helsing som vi kollade på igår, sjukt grym underbar film asså! Haha, älskar verkligen den blonda IQ befriade bruden! Vi kollade även på instängd 1 & 2. Fy helvete vilka obehagliga filmer! Dom är ju sjukt läskiga, jag och nicklas låg och hoppade ikapp fan.

Nu ska jag va social, ha't braaaaaa!


ღ Love is here, love is now.

Igår blev det väl en rätt lyckad kväll, vi åkte in till stan och mötte upp Albin. Tog en sväng till gränna med Daniel och Andreas som fick sitt körkort igår, grattis till honom!
Danne och Andreas släppte av oss i stan och jag, Albin och Nicklas tog bussen till norrahammar. Vi satte oss här hemma och chillade lite, sen kom Simon och Robin så snackade vi lite med dom (:
Efter det däckade vi stenhårt.

Idag har inte så mycket hänt än. Vi vaknade, Albin åkte och min underbara pojk gjorde lite mat :D
Vi har varit ute med lilla Frasse och kikat film.
Nu ska vi kolla på splinter. Får hoppas att den är så läskig som folk säger B) Sefter filmen bli det bada bubbelbad sen kanske vi hänkar på Albin till huskvarna (: 

Nu blir det film med den bästa, ni får ha en trevlig kväll!

Puss och kram.

ღ Everything and nothing.

Ligger hos min tiger -groawr. Han har sprungit iväg med Simon till grannen för att hämta ett bord. Eller ja, dom åker! Simon är ju sjukt duktig så han kör ;)
Snart blir det åka in till stan och möta upp Albin, sen får vi se vad som händer ikväll.

Gick upp vid 8 imorse och fixade mig till skolan, sen några minuter innan jag ska gå så ringer min mamma och säger att jag kan gå och lägga mig igen för att vi ska in till stan vid halv 11. Men ja, jag va ju fixad och klar så jag var duktig och gjorde mig något att äta istället för att gå och lägga mig i sängen igen, även fast det lockade otroligt mycket.... Mamma kom och hämtade mig och vi stack in till stan och gjorde det vi skulle få gjort. Efter det så gick jag och mötte min underbarling Nicklas och Albin. Jag och Nicklas drog oss hem för att mysa lite och nu ska vi in till stan igen. Nyss kikat klart på en otroligt bra film med! Wrong turn at Tahoe. Riktigt grym film som jag rekommenderar starkt.

Men nu ska jag ta på mig så vi hinner med bussen.

Ha det bra folk! Puss och kram




/. Jag älskar dig.

ღ I'm playing with fire.

Välkommen till min ny designade blogg :D
Nu ska jag se till att va mer aktiv och ta mitt bloggande mer seriöst :)
Så ENJOY people!

Nyss varit ute på en trevlig promenad med Thea. Har även träffat Nicklas och pratat lite.
Kan ju säga att jag och Thea var med om kvick-snö, och det är inget att leka med! Vi försökte ta oss fram och ta oss loss i några minuter och det gick som det gick! Thea satt för det mesta på rumpan och jag gjorde några magplask. Haha, det va rätt grymt.
Nu blir det snart sova så jag kommer upp till skolan imon, har ett jävlig långt pass med SO på morgonen men det gillar vi -.-
Ha en grym kväll folk, eller ska vi säga ha en AWESOMERSYM kväll ;D


RSS 2.0