ღ Over and over again.

Varit hos Nicklas, är inte så aktiv på bloggen då ;p Kom iaf hem igår, har varit underbara dagar med min bästa pojk. Blir åka till honom imon igen och kolla lite vad som händer. Saknar honom något enormt även fast vi sågs senast igår. Haha.
Idag har jag inte gjort allt för mycket, sov till typ 11. Sen blev det upp och göra lite mat sen morgonciggen <3 Underbart. Nu snart ska jag hoppa in i duschen och sen ta mig ut på en riktigt lång promenad. Själv eller med någon, det återstår att se :) Sjukt skönt iaf, så kan man dra med sig kameran och passa på att fotografera lite. Grymt!

Dagens låt: Tami Chynn - Over and over


ღ Where do you go when you're lonely?

Vaknade imorse klockan typ 8, orkade inte så stängde av larmet och somnade om. Vaknade igen vid 10. Gick upp och fixade mig och år & bajs. Sen vid typ 2 så kom mamma och då blev det att sticka till Lager 157. Va rätt jobbigt att va där pga. min lilla lillebror som bara sprang runt och rev ner grejer, men så är det ju. Dagen resulterade iaf till 4 par trosor, 3 linnen, två shorts, ett par skor och en väska. Så det va lyckat ändå. När jag kom hem köpte jag cigg och satte mig och snackade massa med Thea. Sen bar vi av hemåt och nu sitter jag här. Ska fan gå och lägga mig snart, ut på en ensam promenad först. Skönt som fan, då kan man verkligen rensa tankarna. Imon blir det fan gå till skolan. Måste verkligen, har väl typ 100% frånvaro -.- kanske inte men det börjar bli allvarligt. Måste ta tag i skiten nu. Aja, ha det bäst folk!

Puss :*



/- Avgudar!


ღ Empty.

Nu blir det snart äta. Luktar god, god mat i hela huset. Vi får se vad som serveras. Idag har inte så mycket hänt, stack till Nikke igår och belv att sova där. När vi vaknade så fixade jag mig och sen började vi gå mot stationen, han skulle med tåget och jag mötte Kim och Thea. Gick till skolan och hade samhällskunskap, förjävligt. Dock enda lektionen jag har på tisdagar så det va gött. Efter den så gick jag och Thea till jobbet och väntade på att mamma skulle jobba klart, sen stack vi till Amigo med henne och käkade pizza. Det va dunder underbart. Sen stack vi hem och hoppade lite studsmatta med hög musik och fotade en massa. Sen stack hon hem och mormor och Roger kom, så blev ett glas vin med dom. Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem så att jag kan få bekräftelse om att beställa en jädrans mobil, hoppas det går vägen. Isf har jag en ny mobil redan på fredag :) Det behövs. Pallar inte alla tegelstenar längre. Ja det är väl typ det som har hänt idag, orkar typ inget. inte på humör alls men det får jag ta.. Mitt eget fel... nu ska jag äta sen gå och lägga mig. Orkar inte denna fittdagen.

Puss

ღ I'm all gone.

All empty, all gone.

Förlåt.
I'm sorry for leaving, It's what I had to do. Don't worry, it'll be alright I still belong to you. I hope you understand that I do this for the best. Even though I cry, deep inside I know this is a good thing. You're better off without me.

So here I am all by myself to face sorrows of the world. It'll be alright.


ღ ChillPill

Varit hos Nicklas hela lovet och ja, man kan ju säga att det varit händelserikt. Fest förra Lördagen, fick mig en blåtira som jag inte minns hur jag fick. Chill hos Albin till Måndag. Sen sjukhuset i två dagar för att Nicklas axel hoppade ur led. Men bortsätt från det onda så har det vart ett underbart lov än sålänge med världens bästa pojkvän. Ikväll blir det bara softa, bada lite med Nicklas. Kanon mysigt. Sen så får vi väl se vad som händer resten av lovet :)

hoppas alla andra haft ett lyckat lov hittills.

RSS 2.0